Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
AL COR DEL RESTAURANT
AL COR DEL RESTAURANT. PERQUÈ A LES CUINES S'HI COU MOLT MÉS QUE MENJAR
(edición digital)
2016
978-84-9809-376-6
P.VISIONS
Epublication content package
Català
7,99
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel17,95 €

Permisos sobre el eBook

Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l?època
actual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d?anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyes
de les cuines i la societat en què s?insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicament
la gastronomia i l?impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Del
fast a l?slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de la
cuina mol·lecular a l?ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundació
del Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels
250 anys d?història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i la
pintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).
Un tast cultural deliciós.

Biografía del autor

Christoph Ribbat va néixer l'any 1968 i és professor d'estudis culturals a la universtat de Paderborn. Viu pendularment entre Bochum, Boston i Basilea.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

EN EL RESTAURANTE
año de edición: 2016
formato: Epublication content package
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias