Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

CUINA MONÀSTICA
CUINA MONÀSTICA
(edición digital)
2016
100
978-84-9979-279-8
Epublication content package
Català
6,99
(IVA inc)*
  • comprar ahora

    tu libro al instante

  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Permisos sobre el eBook

Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d?anys enrere, la història ens demostra que la tradició de la cuina monàstica ha existit des de l?edat mitjana fins a la meitat del segle XIX. Amb els pescadors, els monjos constitueixen l?únic col·lectiu d?homes que ha practicat l?art gastronòmic i, per tant, podem dir que són els transmissors de la nostra cuina antiga: ells han posat de manifest la memòria de la taula dels catalans a través dels seus receptaris, que, del segle XVII al XVIII i primeries del XIX, són els únics que hi ha sobre la nostra cuina i en català. Les pàgines d?aquest llibre ens mostren un recorregut per la història dels convents i dels ordes del país, centrant-se sobretot en els orígens, la tradició i l?elaboració d?uns plats antics però que alhora constitueixen la base de la nostra cuina moderna: de menjars senzills i sans ?incloem un model de cuina ovopiscivegetariana?, fins a plats d?un gran refinament i exquisidesa, tots ells explicats pas a pas a fi que tothom els pugui fer. Cuina monàstica és, doncs, un llibre que no parla ni d?ascetisme ni de sacrificis, sinó d?una cuina festiva que és una delícia per als sentits i que és a l?abast de tothom.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias