"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

DIETAS / NUTRICIÓN
CUINA NATURAL
CUINA NATURAL
(edición digital)
2015
216
978-84-15961-65-9
ACTUALITAT
Epublication content package
Català
9,99
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel15,90 €

Permisos sobre el eBook

Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

SI VOLS MENJAR SA I BÉ, AQUEST ÉS EL TEU LLIBRE

En aquestes 101 receptes de cuina natural trobaràs àpats que
compleixen cinc requisits:

- Fàcils de menjar
- Fàcils de digerir
- Nutritius
- Saludables
- Bons!

Cuina natural és un recull de receptes saboroses, innovadores
i fàcils de preparar, elaborades amb productes ecològics, de
proximitat i de temporada. També hi trobareu tècniques per
reinterpretar en clau saludable els plats de sempre i per crear-ne de nous. A més de satisfer els nostres sentits, Cuina natural té en compte els efectes dels aliments en l'organisme, i la combinació és perfecta: ens permet menjar plats deliciosos vetllant alhora per la salut i trenca aquella dicotomia absurda que diu que els plats o són bons o són saludables.

Endinsa't en la cuina natural: t'alimentaràs com cal,
et sentiràs millor, estaràs més sa i et lleparàs els dits.

Biografía del autor

Adam Martín Skilton (Tossa de Mar, 1973) es periodista, escritor y padre de tres niñas que comen verduras sin poner el grito en el cielo. Ha trabajado en Nova Ràdio Lloret, Cadena SER, Catalunya Ràdio, COMRàdio y RAC1, y en la televisión: en TV3, Telecinco, Antena 3 y BTV, como guionista, presentador y director. También ha escrito para el periódico Ara y es autor de dos libros, Estimada rutina y Sempre hi ets (Ara Llibres). Desde el año 2003 se interesa por la relación entre la alimentación y la salud, y ha sido fundador y director de la revista digital etselquemenges.cat y presentador del programa de televisión Un toc de sa en 8tv.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

MENJAR PER SER MILLORS
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
páginas: 432
+ info
COMER PARA SER MEJORES
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
páginas: 432
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias