Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

DIETAS / NUTRICIÓN
CUINA NATURAL
CUINA NATURAL
(edición digital)
2015
978-84-15961-65-9
ACTUALITAT
Epublication content package
Català
9,99
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel15,90 €

Permisos sobre el eBook

Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

SI VOLS MENJAR SA I BÉ, AQUEST ÉS EL TEU LLIBRE

En aquestes 101 receptes de cuina natural trobaràs àpats que
compleixen cinc requisits:

- Fàcils de menjar
- Fàcils de digerir
- Nutritius
- Saludables
- Bons!

Cuina natural és un recull de receptes saboroses, innovadores
i fàcils de preparar, elaborades amb productes ecològics, de
proximitat i de temporada. També hi trobareu tècniques per
reinterpretar en clau saludable els plats de sempre i per crear-ne de nous. A més de satisfer els nostres sentits, Cuina natural té en compte els efectes dels aliments en l'organisme, i la combinació és perfecta: ens permet menjar plats deliciosos vetllant alhora per la salut i trenca aquella dicotomia absurda que diu que els plats o són bons o són saludables.

Endinsa't en la cuina natural: t'alimentaràs com cal,
et sentiràs millor, estaràs més sa i et lleparàs els dits.

Biografía del autor

Adam Martín Skilton (Tossa de Mar, 1973) es periodista, escritor y padre de tres niñas que comen verduras sin poner el grito en el cielo. Ha trabajado en Nova Ràdio Lloret, Cadena SER, Catalunya Ràdio, COMRàdio y RAC1, y en la televisión: en TV3, Telecinco, Antena 3 y BTV, como guionista, presentador y director. También ha escrito para el periódico Ara y es autor de dos libros, Estimada rutina y Sempre hi ets (Ara Llibres). Desde el año 2003 se interesa por la relación entre la alimentación y la salud, y ha sido fundador y director de la revista digital etselquemenges.cat y presentador del programa de televisión Un toc de sa en 8tv.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

MENJAR PER SER MILLORS
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
+ info
COMER PARA SER MEJORES
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias