Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
DINARS DE TÀPER
DINARS DE TÀPER. TRUCS I RECEPTES PER A MENJAR BÉ A LA FEINA
(edición digital)
2013
978-84-9930-830-2
LB
Epublication content package
Català
6,99
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel8,95 €

Permisos sobre el eBook

Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Ada Parellada eleva la cuina de tàper a categoria gastronòmica i proposa plats variats, gustosos i saludables, ideals per a emportar-se a la feina.A Dinars de tàper hi ha trucs per a transformar les sobres del sopar; receptes senzilles per als dies que només es tenen deu minuts per a cuinar, i recursos per a quan el rebost no ofereix gaires possibilitats. I per lluir-se de tant en tant i regalar-se un dinar de festa, també hi ha uns quants plats més elaborats, ideals per a preparar-los durant el cap de setmana i menjar-los al cap d'uns quants dies. 

Biografía del autor

Ada Parellada és una de les cuineres més conegudes i actives de casa nostra. El seu cap és una olla de pressió de projectes i d'activitats que sempre tenen a veure amb la difusió de la cuina, amb el trencament de mites i de prejudicis i amb l'obertura de fronteres.La idea que guia els seus passos és una mena de socialització de la cuina, els esforços per aconseguir que tothom perdi la por de posar-se el davantal i comenci a remenar estris i productes fins a aconseguir un plat que es pugui compartir i assaborir.És inquieta i hàbil, i aconsegueix transmetre optimisme i generar complicitat.Sal de vainilla és la seva primera novel·la.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

LES RECEPTES DE SEMPRONIANA
año de edición: 2013
formato: Unspecified
+ info
SAL DE VAINILLA
año de edición: 2012
formato: Epublication content package
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias