"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
FESTA A LA CUINA
FESTA A LA CUINA
(edición digital)
2011
978-84-01-38793-7
ACTUALITAT
Epublication content package
Català
9,99
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel16,90 €

Permisos sobre el eBook

Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen.

Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a l'estil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passos culinaris tots sols. Els plats que presenta són fàcils d'elaborar, sans i molt apropiats per als gustos infantils i de tota la família.

Amb el llibre a la mà podreu preparar dolços per animar una tarda de pluja, llaminadures per a una festa, batuts fresquets per l'estiu, àpats ràpids per quan teniu molta pressa, plats freds per quan tornem de la platja, pizzes per a una nit de dissabte, plats per un sopar de cada dia, menús per sorprendre als pares. I un munt d'idees delicioses a les quals ningú no es podrà resistir.

Biografía del autor

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974), ingeniera industrial y profesora de tecnología, se dedica a la cocina desde pequeña. Su inquietud gastronómica la llevó a estudiar en la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann y a realizar diversos cursos monográficos. Actualmente colabora con regularidad en prensa, radio (en Via lliure, de RAC-1) y en televisión (Qwerty, de BTV, y Cuinetes, de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya), desde donde transmite al público su entusiasmo por la buena cocina. Ha colaborado también en los programas De boca en boca (COM Ràdio) y La bona vida (8TV). Este es su sexto libro de recetas publicado.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

GRANDES RECETAS PARA COCINAS PEQUEÑAS
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
páginas: 288
+ info
GRANS RECEPTES PER A CUINES PETITES
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
páginas: 264
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias