Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

MISCELANEA
HOME BAKED
HOME BAKED
(edición digital)
2015
384
978-1-61312-869-5
Epublication content package
English
33,05
(IVA inc)*
  • comprar ahora

    tu libro al instante

  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Permisos sobre el eBook

Copiar/pegar: Prohibido.
Imprimible: Prohibido.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, Home Baked, she celebrates the art of baking.
 
Complete with her signature illustrations and scenic photographs of Ireland and Paris, Home Baked is a beautiful collection of van Boven’s favorite baked goods—warm bread from the oven, sweet banana bread, a gooey cinnamon and caramel pull-apart loaf, rich chocolate cake, shortbread cookies, and more. And alongside these beautiful images of delicious treats, van Boven provides step- by-step instructions for how to make them in your own home. And she leaves no one out—working with different types of flours (including gluten-free) so there is something for everyone to bake. Her inviting voice, easy-to-follow recipes, and beautiful photographs make Home Baked a staple for every kitchen and lovely enough to show off in other rooms as well.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

HOME MADE SUMMER
lugar de edición: US
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
páginas: 256
+ info
HOME MADE WINTER
lugar de edición: US
año de edición: 2012
formato: Epublication content package
páginas: 256
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias