Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

VINOS / BEBIDAS ALCOHOLICAS
PRESUMEIX DE VINS
PRESUMEIX DE VINS
(edición digital)
2014
170
978-84-664-1842-3
NO FICCIÓ COLUMNA
PDF
Català
8,99
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel18,90 €

Permisos sobre el eBook

Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Quin vi s'ha de portar a un dinar a casa dels sogres? Com convertir un sopar en una vetllada inoblidable gràcies al vi que triem? El vi que acompanya millor una fideuà és també el que va millor per a un peix al forn? Per què s'ha marginat durant tants anys el vi rosat?Amb un estil fàcil, divertit i molt informatiu, Meritxell Falgueras ensenya en aquest llibre els trucs i els coneixements bàsics que cal tenir per poder apreciar els vins, saber com escollir l'adequat per a cada ocasió i quedar com un autèntic entès en vins.Apreciar més el vi que bevem requereix un temps d'aprenentatge. Potser fan falta més de set dies per convertir-se en un expert, però en aquest llibre el lector hi trobarà les claus bàsiques per poder assaborir i explicar millor els vins que més li agraden.

Biografía del autor

Meritxell Falgueras (Barcelona, 1981) és llicenciada en humanitats i sommelier. Prové d?una família de cinc generacions dedicada al món del vi i propietària del Celler de Gelida, un dels cellers de referència del barri de Sants. Ha complementat els seus estudis amb un màster en Comunicació per la Universitat Ramon Llull i amb diversos cursos a Florència, París, Londres i Bordeus. L?any 2007 va ser guardonada amb el Premi Jove promesa nas d?or de Catalunya. És especialista en comunicació del vi. Col·labora en diversos mitjans de televisió i premsa escrita, tant especialitzada com divulgativa. En termes d?enologia es defineix de la següent manera: en boca, molt salada, amb un contrapunt dolç i un postgust picant. Un vi cosmopolita que transmet a cada glop la joie de vivre.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias