"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

QUÈ BEURE QUAN NO BEUS
QUÈ BEURE QUAN NO BEUS
(edición digital)
2017
192
978-84-16990-33-7
PDF
Català
5,99
(IVA inc)*
  • comprar ahora

    tu libro al instante

  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Encuéntralo también:

En formato papel19,00 €

Permisos sobre el eBook

Compartir: 6 dispositivos permitidos.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

Per cuidar-se, refrescar-se i hidratar-se, per maridar amb un plat deliciós o, senzillament, gaudir d?una experiència rica en aromes, sabors i matisos? les begudes sense alcohol són tendència.La mediàtica sommelier Meritxell Falgueras Febrer ens presenta en aquest llibre suggeridores propostes sense per prendre-les sols o en companyia, genuïnes i fàcils de preparar. Són begudes que estimulen els sentits i que alhora milloren la vitalitat, clàssiques o avantguardistes, senzilles o tan sofisticades com el millor vi. Totes inclouen informació abundant que ens ajudarà a potenciar aromes i textures.Descobrirem begudes tan cool com la michelada, perfecta per quedar-se amb els amics, exòtiques com la kombucha, de propietats miraculoses, relaxants com la golden milk, per dormir millor. Així com els millors maridatges del te i els sucs, consells per escollir un vi o una cervesa sense, idees per a un vermut o una «copa» nocturna.El llibre ideal per a abstemis per decisió o per obligació, embarassades, esportistes, persones que estan a dieta i, en general, per a qualsevol que desitgi gaudir d'experiències noves a l'hora de celebrar i brindar.

Biografía del autor

Meritxell Falgueras (Barcelona, 1981) és llicenciada en humanitats i sommelier. Prové d?una família de cinc generacions dedicada al món del vi i propietària del Celler de Gelida, un dels cellers de referència del barri de Sants. Ha complementat els seus estudis amb un màster en Comunicació per la Universitat Ramon Llull i amb diversos cursos a Florència, París, Londres i Bordeus. L?any 2007 va ser guardonada amb el Premi Jove promesa nas d?or de Catalunya. És especialista en comunicació del vi. Col·labora en diversos mitjans de televisió i premsa escrita, tant especialitzada com divulgativa. En termes d?enologia es defineix de la següent manera: en boca, molt salada, amb un contrapunt dolç i un postgust picant. Un vi cosmopolita que transmet a cada glop la joie de vivre.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias