Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

MISCELANEA
SPANISH PAELLA
SPANISH PAELLA
(edición digital)
2016
192
978-84-686-1544-8
PDF
English
4,78
(IVA inc)*
  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

No

sinopsis

A collection of nearly one hundred recipes from the most popular resturantes and chefs Valencianos, and Alicantinos.The traditional Paella Valenciana from the hand of the winner of the International "Paella Valenciana" (Sueca) competition, and many more recipes.A variety of paellas and rices with the taste of the sea and the mountains.An authentic work of culinary art, with which you can easily obtain information and prepare exellent paellas and rices,and at the same time become familiar with the resturantes that prepare them.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias