Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
VEGETARIAN FOR A NEW GENERATION
VEGETARIAN FOR A NEW GENERATION
(edición digital)
2014
272
978-1-61312-606-6
Epublication content package
English
26,52
(IVA inc)*
  • comprar ahora

    tu libro al instante

  • Ver dispositivos compatibles
  • ¿Es la primera vez que compras un eBook? Clica aquí

Permisos sobre el eBook

Copiar/pegar: Prohibido.
Imprimible: Prohibido.

DRM o protección anticopia (para saber qué es clique aquí)

Si

sinopsis

With recent nationwide health initiatives, we all know that vegetables need to be the main focus of our diet. The number of vegetarians and vegans in the United States is growing every year, and, even for the omnivorous, cooking and eating more vegetables is the new normal.
Vegetarian for a New Generation celebrates modern-day vegetable cookery with dishes that are fresh, uncomplicated, flavor-packed, and, as it happens, entirely gluten free. Author Liana Krissoff draws on global food traditions, offering new takes on classics like caponata, lesser-known creations like poha (a breakfast rice and vegetable dish) and shrubs (drinking vinegars), and more contemporary ideas like grilled collards, roasted shallot salad, and carrot marmalade. With 175 delicious recipes, Vegetarian for a New Generation makes eating more vegetables a pleasure.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

CANNING FOR A NEW GENERATION: UPDATED AND EXPANDED EDITION
lugar de edición: US
año de edición: 2016
formato: Epublication content package
páginas: 304
+ info
WHOLE GRAINS FOR A NEW GENERATION
lugar de edición: US
año de edición: 2013
formato: Epublication content package
páginas: 272
+ info

comentarios de los usuarios/usuarias