Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

ENSAYO ARQUITECTURA
1000 M2 DE DESIG (CAT./ENG.)
1000 M2 DE DESIG (CAT./ENG.). ARQUITECTURA I SEXUALITAT
2016
200
RÚSTICA
978-84-9803-750-0
CATALÀ/ANGLÈS
añadir a favoritos

sinopsis

En quins espais es mou la sexualitat en la nostra cultura occidental? Com actuen aquests espais per conformar i tipificar rols i pràctiques? Des de les utopies sexuals de Ledoux, Fourier o Sade a les aspiracions de les comunes hippies o de l’arquitectura radical dels anys seixanta i setanta, quins són els programes que, a través del control de l’espai, han pretès incidir en les ciutats para definir o alliberar els comportaments sexuals?

De les petites maisons de l’aristocràcia francesa del s. xviii, amb estances, decoració i mobiliari especialitzats, als apartaments de solter proposats per la revista Playboy, quin paper juga l’arquitectura en les estratègies de seducció? Com es defineixen els espais privats que han propiciat les intrigues llibertines?

Sexografies contemporànies: dels megabordells a les apps, de les cambres fosques als espais de cruising, la pornografia, el cibersexe o la realitat virtual. La llibertat sexual d’avui molts la qualifiquen de liberalització sexual. Quin és el temps reservat al plaer sexual ara que els nostres dies estan repartits entre la producció i el consum?


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias