Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

CATALUNYA TEMAS DE ACTUALIDAD
A FAVOR D´ESPANYA I DEL CATALANISME
A FAVOR D´ESPANYA I DEL CATALANISME
2010
221
RÚSTICA
978-84-350-6508-5
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Ben segur que molts consideraran aquest llibre, particularment el seu títol, como una auténtica provocació o, en el millor dels casos, como un manifest contrasentit. Mentre que el sobiranisme vol fernos creure que el pacte de 1978 ha estat un engany históric, el neocentralisme afirma que les successives descentralitzacions polítiques han afeblit la nació espanyola. Són dues visions que es retroalimenten mútuament i que pretenen monopolitzar el debat de les idees, como si entre l una i l altra no hi hagués cap més alternativa.
A favor d'Espanya i del catalnisme és un assaig contra l'actual procés de regressió política. Peró, sobretot, constitueix una explícita represa del projecte hispanista del catalanisme a partir de la constatació del seu éxit en termes globals després de més d'un segle d'existéncia. I, per tant, és un llibre que, sense complexos, vol recollir el sentit majoritari dels catalans favorable a Espanya en tant que projecte compartit i a seguir enfortint el nostre autogovern


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias