Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

MONOGRAFIAS ARTE CONTEMPORANEO
ACXZ
ACXZ
2015
120
CARTONÉ
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

L’origen d’aquest llibre són les fotografies sui generis de documentació d’obra. El taller com a escenari de canvis és protagonista. Hi ha hagut fotografies fetes in expresso pel llibre -excepcions- moltes d’elles suggerides per l’editor, per revisar algun aspecte de l’obra. S’inclouen fotografies fetes per tres noies, a les que s’ha recorregut per la seva solvència. De la voluntat d’incloure-hi poemes, n’ha sorgit l’escriptura dels llistats de medicaments. Punyeta món, d’Antònia Font, una cançó que enumera diversos psicotròpics va ser-ne el detonant. L’editor ha pautat els ingredients i l’ordre del llibre, el dissenyador ho ha composat, per durant sis sessions molt espaiades en el temps, enllestir-lo.
Tapa dura amb tipografia gravada manualment amb foc. Impressió digital amb encartament de 5 poemes impressos en Letterpres.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias