"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
AFRICA DES DELS FOGONS
AFRICA DES DELS FOGONS
2001
221
TELA
978-84-664-0042-8
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Més de cent receptes de plats i begudes de l'Àfrica occidental componen Àfrica des dels fogons, un llibre en què Agnès Agboton posa al nostre abast una cuina tan desconeguda pels europeus com rica en varietat, gustos i propietats.

Qui hagi viatjat pel continent africà o simplement aquells que vulguin conèixer altres cultures, sens dubte se sentiran atrets per les propostes gastronòmiques que s'ofereixen en aquest volum: aperitius, begudes, salses, acompanyaments, carn, peix, plats únics... Un ventall de possibilitats amb acurades explicacions sobre la manera de cuinar les receptes, els ingredients que cal utilitzar, i també les possibles substitucions per mètodes o components propis d'aquí per facilitar l'elaboració dels plats.

Però a més a més, l'autora ens introdueix en els costums culinaris i de restauració africans. Amb la contextualització de cada plat podem conèixer quan s'acostuma a prendre determinat aliment, si té alguna propietat dietètica o mèdica, i, en definitiva, quan pot ser més convenient la seva degustació.

Es tracta, doncs, d'una magnífica oportunitat per endinsarnos en els sabors i les olors d'una cuina d'arrels antigues i sàvies que ens obrirà un món encara inexplorat per la majoria de nosaltres.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias