Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
AL COR DEL RESTAURANT
AL COR DEL RESTAURANT. PERQUÈ A LES CUINES S'HI COU MOLT MÉS QUE MENJAR
ESTELRICH ARCE, PILAR
2016
250
RÚSTICA
978-84-9809-374-2
CATALA
añadir a favoritos

Encuéntralo también:

En formato ebook7,99 €

sinopsis

Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l’època actual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d’anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyes de les cuines i la societat en què s’insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicament la gastronomia i l’impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Del fast a l’slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de la cuina mol·lecular a l’ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundació del Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels 250 anys d’història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i la pintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...). Un tast cultural deliciós.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias