Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

FILOSOFIA MEDIEVAL
ARNALDI DE VILLANOVA OPERA MEDICA OMNIA XIV
ARNALDI DE VILLANOVA OPERA MEDICA OMNIA XIV. EXPOSITIO SUPER APHORISMO HIPPOCRATIS "IN MORBIS MINUS" / REPETITIO SUPER APHORISMO HIPPOCRATIS "VITA BREVIS"
AA.VV
2015
378
RÚSTICA
978-84-9975-568-7
CATALA
48,00 € -10%
43,20
(IVA inc)*
añadir a favoritos

sinopsis

Aquest volum presenta edicions dels dos comentaris hipocràtics coneguts d'Arnau. Estudiats conjuntament, ens ofereixen la mostra més autèntica de la valoració real que Arnau féu dels mèrits d'Hipòcrates, de la seva (tal com ell mateix expressà en el comentari sobre l'aforisme "In morbis minus") "Perspicacia et plenitudo sententie". A més, quan els llegim segons l'ordre de composició, ens informen sobre el desenvolupament intel·lectual d'Arnau quan ensenyava a Montpeller. En el primer comentari, el de l'aforisme II.34, sembla encara creure que la medicina pot arribar a establir regles terapèutiques que tinguin validesa general, mentre que en el segon, relatiu a l'aforisme "Vita brevis [...]" ha esdevingut menys confiat, més conscient de la contingència de la pràctica mèdica. En la dècada del 1290 Arnau sembla haver estat madurant com a metge pràctic.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias