Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

FILOSOFIA ANTIGUA
ATENA 2014-2015
ATENA 2014-2015. LECTURES DE FILOSOFIA. BATXILLERAT 2014-2015
2014
416
OTROS
978-84-8264-693-0
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

El curs de filosofia del nou batxillerat s’ha concebut com una història del pensament que inclou un recull ampli i complex de teories, interpretacions del món, reflexions sobre el coneixement, sobre la història, sobre el llenguatge, sobre la societat, sobre els motius de les accions humanes... Per això, a Atena trobareu obres curtes senceres o fragments llargs de les obres dels autors que formen part del programa: Plató, Descartes, Locke, J.S. Mill i Nietzsche.
Els textos de cada període (filosofia antiga, filosofia moderna i filosofia del segle XIX) van precedits d’una breu introducció, que constitueix a més una nota biobibliogràfica de cada autor. I, al final, un annex dóna indicacions sobre l’estructura de l’exercici i criteris generals d’avaluació de l’examen de Filosofia del Batxillerat a les proves d’accés a les universitats (PAU) de Catalunya.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias