Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

ESPAÑA TEMAS DE ACTUALIDAD
CASTOR: LA BOMBOLLA SÍSMICA
CASTOR: LA BOMBOLLA SÍSMICA. EL GRAN NEGOCI GASISTA DE L'OLIGARQUIA ESPANYOLA SACSEJA LA
2014
128
RÚSTICA
978-84-941164-6-9
CATALA

sinopsis

Investigació periodística per conèixer la gestació del Castor, les maniobres polítiques, l´entramat empresarial amb Florentino Pérez al davant i la resposta ciutadana
El 2013, una onada de moviments sísmics va sacsejar les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat. Van sonar totes les alarmes i el projecte Castor es va catapultar a les portades dels mitjans. I tot per un magatzem submarí de gas instal·lat vint-i-dos quilòmetres mar endins, davant de Vinaròs i Alcanar, gestat amb «estiuenca nocturnitat» i sense els informes sísmics exigibles, al costat mateix d’una falla de dimensions considerables. Les advertències insistents van ser obviades i els promotors van tirar pel dret, ocultant el fracàs de les proves d’injecció. El llibre investiga els orígens del projecte i l’entramat d’empreses —l’ACS de Florentino Pérez al capdavant— que li han donat forma, sempre amb la benedicció dels governs socialista i popular. Jordi Marsal posa llum a la compra de voluntats, els interessos inconfessables i els intents barroers —de l’empresa i del govern espanyol— per evitar que les administracions catalanes intervinguessin en el procés d’autorització.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias