Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
COCTELS I APERITIUS
COCTELS I APERITIUS
2013
159
CARTONÉ
978-84-15711-69-8
CATALA

sinopsis

Aquesta obra ens ofereix una selecció dels millors còctels i els aperitius idonis per acompanyar-los. L'excel·lent professora de cuina Assumpta Miralpeix i l'expert en còctels Albert Roig fusionen els seus coneixements en aquest original llibre que inclou receptes, trucs i fins i tot curiositats històriques d'una gran varietat de còctels, com també les receptes dels aperitius que millor els complementen.

El popular Gintònic maridat amb ostres, el clàssic Dry Martini amb olives arrebossades o el preferit de John Lennon, el còctel Alexander, amb unes cassoletes de pasta brisa dolces, són només algunes de les més de cinquanta propostes que hi podreu trobar.

Cada recepta conté un còctel, un aperitiu i una cançó recomanada. Tot plegat, un còctel per delectar els sentits.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias