Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

POESIA CATALANA
COM ELLES. UNA ANTOLOGIA DE POETES DEL SEGLE XX
COM ELLES. UNA ANTOLOGIA DE POETES DEL SEGLE XX. ELS ULLS DE TIRÈSIES, 40
2014
978-92-1-084871-8
CATALA

sinopsis

Aquesta és una petita mostra dels poemes que recull l'"antologia viva", Com elles, un espectacle poètic que es va estrenar a Barcelona el 25 d'abril del 2014 i que va omplir casa dia, fins al 4 de maig, la Sala Palau i Fabre de l'Espai La Seca.

Es tracta d'un recull de lectures personals fetes per qui signa aquest text en els darrers quinze anys. En aquest temps, he llegit homes i dones poetes. Homes poetes que m'han entusiasmat i d'altres que m'han decebut; i dones poetes que m'han entusiasmat i d'altres que m'han decebut. Però del que sí que m'anava adonant era que LES poetes que m'entusiasmaven (i que jo considerava d'una alta qualitat literària) no eren tan conegudes com ELS poetes que m'entusiasmaven (i que per mi eren del mateix alt nivell que les anteriors). No eren tan conegudes, no eren tan celebrades, no eren tan referenciades.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias