Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

SOCIOLOGIA
COMUNICACIO PEL CANVI SOCIAL
COMUNICACIO PEL CANVI SOCIAL. REFLEXIONS I EXPERIÈNCIES PER UNA COMUNICACIÓ PARTICIPATIVA, EMANCIPADORA I TRANSPARENT
2014
240
RÚSTICA
978-84-9984-235-6
CATALA

sinopsis

Per tal d'accelerar el ritme del desenvolupament social és necessària la posada en pràctica de noves formes i mètodes de comunicació humana, les quals no es corresponen amb l'aplicació de la comunicació convencional i més oficial. La comunicació pel canvi social és part d'una evolució de la metodologia de la comunicació, que pot contribuir a accelerar el desenvolupament global i es defineix, com un procés de diàleg privat i públic, a través del qual les persones decideixen qui són, què volen i com haurien de treballar per obtenir allò que contribuís al millorament de la seva vida.
Les aportacions científiques, a nivell teòric i també pràctic, que podran llegir en el present volum s'ocupen de perspectives ben diverses, com ara propostes de millora de la comunicació de l'administració local, reflexions sobre la responsabilitat social i política dels mitjans de comunicació, el paper d?Internet com a mitjà d?informació i les seves virtuts com a instrument de participació ciutadana, la innovació en les accions cíviques... L'anàlisi de la comunicació pel canvi social permet un trànsit molt transversal, i ofereix les eines per pensar la comunicació de manera diferent


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias