Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

CLASICOS ANTIGUOS-OTROS
CONTES EGIPCIS PER A L´ETERNITAT
CONTES EGIPCIS PER A L´ETERNITAT. EL NAUFRAG I SINUHE L´EGIPCI
2016
128
RÚSTICA
978-84-944911-3-9
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

"Contes egipcis per a l'eternitat" ofereix al lector unes primícies detallades, en literatura comparada, de com els grans autors de tots els temps van inspirar-se en uns textos nascuts a les terres egípcies, ara fa uns 4.000 anys, com a fonts dels personatges «clàssics» i bíblics immortals.

- Sinuhe, al final de la seva vida, després d'haver fugit d'Egipte, poble rere poble, fins el país de Retenu (Canaan-Síria), torna a retrobar-se amb el faraó.
- Moisès tenia vuitanta anys i Aaron vuitanta-tres quan anaren a parlar amb el faraó.
- Jesús trepitja, en el seu incansable viatge per tota la geografia Palestina, fins i tot els països estrangers, com les ciutats fenícies de Sidó i Tir, o bé Cesarea de Filip, abans de tornar a Jerusalem.
- Ulisses, Jonàs, Pau, seguint també el mateix patró literari, amb naufragi inclòs, no acaben d'arribar mai a destinació.

Vides paral.leles calcades d'unes fonts egípcies de primer ordre, best-long sellers sense parió: "El Nàufrag i Sinuhe l'egipci".


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias