Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALÀ
CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALÀ. INSTITUT CATALÁ DE LA CUINA
2016
512
CARTONÉ
978-84-8264-815-6
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra
gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu,
pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades
alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el
pollastre amb escamarlans, l'arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que
pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització d'aquesta gran
obra, fruit de més de vuit anys d'investigació i que ha comptat amb la participació d'experts de prest igi
internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat
aquest llibre.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias