Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

NOVELA POLICIACA
CTLUNYA XXI:260 DIES DE OBSTINACIÓ
CTLUNYA XXI:260 DIES DE OBSTINACIÓ. LA FORÇA DEL CANVI I LES URPES DEL MAL
2015
234
RÚSTICA
978-84-606-5511-4
CATALA

sinopsis

Aquesta història té lloc al final del procés sobiranista (2016), concloent amb la tan esperada Declaració d'Independència de Catalunya després de reiterats intents de poder encaixar a l'Estat espanyol. Poc després de la independència s'aprova la nova Constitució Catalana i es convoquen noves eleccions on surt victoriosa Esquerra Republicana, que governarà el país fins l'any 2027, quan Convergents (successora de CDC) torna al poder després d'haver-se tornat a repetir una experiència semblant al Tripartit, anomenat popularment com el Tripartit 2.0. (ERC, ICV-EUiA, MES)
L'any 2034 després d'una intensa campanya electoral, al capdavant de Convergència, Antoni Sànchez Miranda, guanya les eleccions, en aquell moment Catalunya obté el primer president mulat de la seva història. Durant tot aquest temps la Nació Catalana passa tan moments de gran progrés com de gran tragèdia. El gran progrés comercial i econòmic seran el clar símbol de la grandesa d'aquest país, contràriament el terrorisme i el crim organitzat tindran en aquest escenari un objectiu clarament desestabilitzador, i seran els problemes a solucionar el més abans possible. Però això no serà tot, perquè en un món cada cop més globalitzat... qualsevol cosa pot passar...


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias