"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
CUINA AMB DENOMINACIO D'ORIGEN
CUINA AMB DENOMINACIO D'ORIGEN. RECEPTES AMB ARRÒS DEL DELTA DE L'EBRE, AVELLANA DE REUS, CALÇOT DE VALLS, CLEME
2014
232
RÚSTICA
978-84-9034-279-4
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Amb Cuina amb denominació d'origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d'altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació atributs que desprèn en Pep Nogué, l'autor.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias