Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
CUINA AMB DENOMINACIO D'ORIGEN
CUINA AMB DENOMINACIO D'ORIGEN. RECEPTES AMB ARRÒS DEL DELTA DE L'EBRE, AVELLANA DE REUS, CALÇOT DE VALLS, CLEME
2014
232
RÚSTICA
978-84-9034-279-4
CATALA

sinopsis

Amb Cuina amb denominació d'origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d'altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació atributs que desprèn en Pep Nogué, l'autor.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias