Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

BIOGRAFIAS LITERARIAS
DIARIS (1962-1968)
DIARIS (1962-1968)
2016
544
BOLSILLO
978-84-475-3922-2
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Els diaris de Ricard Salvat, escrits entre 1962 i 2009, deixen testimoni de la multiplicitat dels seus interessos i compromisos personals i col·lectius. Observador voraç, crític i exigent, Salvat hi comenta els fets més rellevants de la contemporaneïtat i reflexiona sobre cultura, teatre i política. Són un document extraordinari per reconstruir la història de la cultura i l'escena catalanes i per conèixer íntimament un dels homes de teatre més notables del segle XX.

Ricard Salvat tenia vint-i-set anys quan va escriure la primera entrada del seu diari personal. Aleshores ja desplegava la seva activitat en múltiples fronts: el teatre, la novel·la, la docència i el periodisme. Dinàmic, inquiet, incansable, ambiciós, Salvat plasma en les pàgines d'aquest diari tota l'amplitud i la intensitat dels anys en què consolida la seva "aventura escènica" i es forja una personalitat brillant.

Aquest primer volum dels seus diaris revela una figura, entre la jiventut i la maduresa, més polièdrica, matisada i humana que la icona que n'ha pervingut amb el temps, i ens permet comprendre millor l'obra i les circumstàncies d'un intel·lectual de gran vàlua que mai no va deixar de lluitar per aconseguir una nova Catalunya, fondejada en una escena que ell va contribuir a renovar.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias