Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

ARTES DECORATIVAS
D’OBRA. CERÀMICA APLICADA A L’ARQUITECTURA
D’OBRA. CERÀMICA APLICADA A L’ARQUITECTURA
AA.VV
2016
240
978-84-9850-888-8
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Catàleg de l'exposició homònima.

D’obra: Ceràmica aplicada a l’arquitectura és la primera exposició dedicada als usos, funcions, simbolisme i estètica d’aquest tipus de ceràmica, que abasta des del món antic fins a l’actualitat, especialment de l’àrea mediterrània –incloent-t’hi el pròxim orient.

La mostra comptarà amb unes tres-centes peces d’una quarantena de centres europeus, tant públics com privats, des de produccions de l’antiga Mesopotàmia fins a innovadors projectes actuals.

Amb aquesta exposició el Museu del Disseny vol mostrar la rellevància i la pervivència de l’ús de la ceràmica en l’arquitectura, així com posar de manifest tant la pervivència de la tradició com la innovació al llarg de mil·lenis.

Comissariada per Pedro Azara, arquitecte, la mostra s’inaugurarà coincidint amb el 47 Congrés de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica a Barcelona, que se celebrarà a l’edifici Disseny Hub Barcelona, seu del Museu.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias