Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
EL LLIBRE DE L'OLI
EL LLIBRE DE L'OLI. EL CONREU DE L'OLIVERA I LA PRODUCCIÓ D'OLI A LES ILLES BALEARS
2013
130
CARTONÉ
978-84-92574-94-0
CATALA

sinopsis

L'oli i l'olivera necessiten ser més coneguts i estimats del que ja ho són, que és molt. Hi ha pocs conreus que mereixin aquest prestigi. La vinya, és clar; de llibres sobre els vins i els ceps en trobareu força, alguns referits a Mallorca, o fins i tot a algunes de les varietats mallorquines. Però de monografies illenques sobre l'olivar, fins avui cap ni una, cosa lamentable a la qual cal posar remei. La cultura de l'agricultura és necessària, més que mai ara, que som més urbans que en cap altre moment de la història. Hem de recordar que la civilització és possible gràcies a l'agricultura, i l'oli és un producte fonamental en el món rural de la Mediterrània, el bressol de la cultura occidental, la democràcia i la qualitat de vida. que som més urbans que en cap altre moment de la història. Hem de recordar que la civilització és possible gràcies a l'agricultura, i l'oli és un producte fonamental en el món rural de la Mediterrània, el bressol de la cultura occidental, la democràcia i la qualitat de vida.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias