Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
EL LLUÇ
EL LLUÇ. COM PREPARAR-LO 11 VEGADAS
2013
19
GRAPADO
978-84-941791-2-9
CATALA

sinopsis

Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut en aigua, proteïnes i àcid fòlic, baix en greix i una bona font de minerals com ara calci, fòsfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a més de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. el lluç és un producte que es prepara amb molta facilitat i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al forn...


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias