"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
EL SAFRÀ
EL SAFRÀ. SECRETS D'UNA ESPÈCIA VALUOSA
AA.VV
2017
63
RÚSTICA
978-84-947566-0-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

AQUEST QUADERN SOBRE EL SAFRÀ REVELA AMB PARSIMÒNIA ALGUNS DELS ASPECTES SECRETS D UNA ESPÈCIA VALUOSA: INTRIGUES DEL PASSAT EN LA SEVA COMERCIALITZACIÓ, PROPIETATS INSÒLITES PER EXPLOTAR I APLICACIONS INSOSPITADES QUE BEN POCA GENT CONEIX. EL SAFRÀ ÉS UNA ESPÈCIA VALUOSA QUE MAI NO HA DESAPAREGUT DE L IMAGINARI CATALÀ, I QUE DARRERAMENT ES VA FENT UN LLOC EN L AGRICULTURA I LA GASTRONOMIA DE QUALITAT. A L EDAT MITJANA, CONFIGURÀ, EN CERTA MESURA, LA ECONOMIA RURAL CATALANA PERQUÈ, GRÀCIES A LA SEVA LLARGA CONSERVACIÓ, POGUÉ SERVIR DE BÉ NEGOCIABLE EN SITUACIONS DE DESPESES IMPREVISTES O EN MOMENTS EN QUÈ LES MALES COLLITES FEIEN PERILLAR LES ECONOMIES FAMILIARS. D AQUÍ LI VE EL SOBRENOM D OR VERMELL , TANT PEL SEU COLOR COM PER LA SEVA DURABILITAT I PEL SEU PREU ELEVAT. AL LLARG DELS SEGLES HA SERVIT PER A PREPARAR TINTS, SE LI HAN RECONEGUT ALGUNES QUALITATS MEDICINALS I TÉ MÚLTIPLES USOS CULINARIS. HO TESTIMONIEN ELS RECEPTARIS TANT DE LES CUINES ORIENTALS


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias