Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

PEDAGOGIA
EL TRACTAMENT INTEGRAT DE LES LLENGÜES
EL TRACTAMENT INTEGRAT DE LES LLENGÜES
2010
178
RÚSTICA
978-84-7827-991-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La consecució d'una formació lingüística per a tots els escolars constitueix un dels reptes principals a què s'enfronta l'educació obligatòria. El context de contacte de llengües i la demanda social respecte del coneixement de l'anglès són la causa de la presència d'un mínim de tres llengües als currículums de les administracions educatives dels territoris de parla catalana. Amb el temps, la dificultat de gestionar aquesta realitat ha fet créixer la creença que si les accions individuals de cada mestre no es duen a terme en el marc d'una planificació global de la formació lingüística i no es plantegen des d'una perspectiva de col?laboració entre tots els membres del claustre, difícilment s'aconseguiran els resultats desitjats.

El tractament integrat de les àrees de llengua ? Plurilingüisme i formació lingüística dels escolars ? Activitats discursives i gèneres de text com a marc d'integració de les llengües ? Les actituds lingüístiques ? Estratègies interlingüístiques dels aprenents de llengües ? Apostar per la inevitable activitat metalingüística dels estudiants en l'ensenyament de llengües ? Desconstruir per tornar a construir: la construcció conjunta d'una metodologia per al tractament integrat de les llengües als centres ? El tractament integrat de les llengües. Construir un programació conjunta: Introducció .


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias