Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
EL XAI A TAULA
EL XAI A TAULA. RECEPTES PER QUEDAR BÉ I FÀCILS DE FER
2016
128
RÚSTICA
978-84-8330-919-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l'antiguitat. Resulta ideal per a trobades d'amics i familiars, per a deliciosos sopars d'estiu i també per a dinars d'hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Rosa March, que viu en un gran mas del Collsacabra dedicat a la cria de bestiar oví des de fa moltes generacions.
En aquest entorn extraordinari, l'autora prepara uns àpats exquisits en què l'ingredient principal és la carn de xai i sempre sorprèn els seus convidats amb receptes noves.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias