"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
EL XAI A TAULA
EL XAI A TAULA. RECEPTES PER QUEDAR BÉ I FÀCILS DE FER
2016
128
RÚSTICA
978-84-8330-919-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l'antiguitat. Resulta ideal per a trobades d'amics i familiars, per a deliciosos sopars d'estiu i també per a dinars d'hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Rosa March, que viu en un gran mas del Collsacabra dedicat a la cria de bestiar oví des de fa moltes generacions.
En aquest entorn extraordinari, l'autora prepara uns àpats exquisits en què l'ingredient principal és la carn de xai i sempre sorprèn els seus convidats amb receptes noves.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias