Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
ELS CALÇOTS I
ELS CALÇOTS I. COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES
2015
20
RÚSTICA
978-84-943073-3-1
CATALA

sinopsis

En un receptari sobre els calçots la primera recepta ha de ser, sense cap mena de dubte, "la calçotada", ja que n'és l'àpat més tradicional. La resta són receptes que ens han proporcionat alguns amics o que hem creat nosaltres mateixos, algunes de les quals serveixen per a aprofitar els calçots que hagin quedat de la calçotada. Hem elaborat i tastat totes les receptes, i un aspecte que ens va sorprendre gratament va ser el puntet de gust i d'aroma de fumat que donen els calçots sobrants de la calçotada a la vichyssoise de calçots i a les croquetes.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias