Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

EST. LITERATURA MEDIEVAL
ELS PAISOS CATALANS I LA BRETANYA A L'EDAT MITJANA
ELS PAISOS CATALANS I LA BRETANYA A L'EDAT MITJANA
AA.VV
2015
213
RÚSTICA
978-2-84974-203-7
CATALA

sinopsis

Aquest volum es proposa enfocar la cruïlla geocultural entre la «Bretanya» –sigui l’ "illa", sigui la "petita"–, i els Països Catalans, des de l’Edat mitjana, basant-se en els dos temes que són el de la propagació de la "matèria de Bretanya",sota la perspectiva de la seva difusió, creació i recreació en terres catalanoparlants, i el de la figura de Sant Vicent Ferrer (nascut a València i mort a Vannes) associat a la predicació, l’hagiografia i la llegenda en l’àmbit català.

Ce volume se propose d’envisager le chassé-croisé géo culturel entre la "Bretagne" – que ce soit l’ "île" ou bien la "petite"–, et les Pays Catalans, depuis le Moyen-Âge, en s’appuyant sur les deux thèmes que sont la propagation de la "matière de Bretagne", dans la perspective de sa diffusion, création et recréation en terres catalanophones, et celui de la figure de Saint Vincent Ferrier (né à Valence et mort à Vannes), associé à la prédication, à l’hagiographie et à la légende dans l’espace catalan.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias