Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

ficha técnica

GASTRONOMIA
ELS SABORS DE LA TERRA
ELS SABORS DE LA TERRA. COMARQUES DE BARCELONA
2016
180
RÚSTICA
978-84-9034-526-9
CATALA

sinopsis

En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'origen (DO) i indicacions geogràfiques protegides (IGP), i on s'organitzen tot un cúmul de fires, mercats i jornades gastronòmiques que els promocionen. En aquest llibre, dividit en onze comarques administratives i una de natural, descobrirem tots els productes distribuïts per temporades, els mercats on els podem adquirir, les fires i jornades gastronòmiques per tastar-los, així com els col·lectius de cuina que els promulguen. Tot plegat acompanyat d'algunes receptes tradicionals. Una nova forma de fer turisme que es complementa amb la descoberta del patrimoni natural i monumental. Perquè l'alimentació i els productes locals i tradicionals s'han convertit en una part primordial de qualsevol viatge.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias