Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

FILOSOFIA MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ESCATOLOGIA I MODERNITAT. EL PENSAMENT D'ODO MARQUARD
ESCATOLOGIA I MODERNITAT. EL PENSAMENT D'ODO MARQUARD. XXIII PREMI JOAN MARAGALL
2014
282
RÚSTICA
978-84-661-3726-3
CATALA

sinopsis

Odo Marquard és un dels pensador alemanys contemporanis més interessants i influents avui dia a Europa, tot i que encara és pràcticament desconegut a casa notra. No es tracta d'un filòsof a l'ús, per la qual cosa la seva reflexió sobre la modernitat ara que hom proclama que ha arribat la postmodernitat pren una vigència i un interès especials.
Així, Carles llinàs ha volgut fer-nos accessible la figura i el pensament d'Odo Marquard, tant la seva vida com les tesis més rellevants de la seva obra, amb una atenció especial als debats i diàlegs que ha anat establint amb tota una constel·lació de filòsofs. L'autor, per tant, en ressegueix la biografia i els nervis, fonaments i contraforts del seu pensament que poden ajudar el lector interessat en el debat filosòfic actual acostar-s'hi. Escatologia i modernitat.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias