Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

EST. LIT. CATALANA: AUTORES / OBRAS
ESCRITS 'POST MORTEM'
ESCRITS 'POST MORTEM'
2016
208
RÚSTICA
978-84-16163-67-0
CATALA

sinopsis

Es pot dir que Escrits 'post mortem' culmina i resumeix l'extensa, variada i sucosa carrera literària d'Antoni Serra com a assagista, perquè les seves moltes facetes, els seus motius recurrents i les seves preferències estan presents en aquest recull.
Són escrits en què parla amb passió d'autors, d'obres, de literatures, de la vida, de l'amor, de les úniques tres possibles virtuts teologals (gola, peresa i luxúria), de les dèries i inclinacions subjectives i, naturalment, de la mort.
Redactats en èpoques diferents i publicats com a pròlegs o en revistes i diaris, també hi ha alguna conferència i textos inèdits, com els reconeixements a les literatures italiana i portuguesa, i el treball sobre el poeta Bartomeu Fiol.
Presentats en forma de llibre, aquests assaigs pretenen donar continuïtat a dues obres seves anteriors, L'anàrquica escriptura a la Terra Inexistent i la premonitòria El (meu) testament literari, que constitueixen una mena de trilogia sobre el seu pensament, subjectiu, inconformista i llibertari, relacionat amb el món de la creació literària o, dit d'una altra manera, amb l'escriptura sense prejudicis.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias