Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

Hª CATALUNYA MODERNA Y CONTEMPORANEA
ESTUDIS D'HISTORIA DE CATALUNYA II
ESTUDIS D'HISTORIA DE CATALUNYA II. EDAT CONTEMPORANIA LA TRANSICIO
2010
576
RÚSTICA
978-84-92437-20-7
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Aquest segon volum dels Estudis d'història de Catalunya aplega treballs que l'autor ha publicat en llocs diversos i difícils de localitzar, amb l'objectiu que puguin arribar a un grup més ampli de lectors interessats pel passat català.
Si el primer volum estava dedicat a l'edat mitjana, a l'edat moderna i al pactisme polític des del segle xii fi ns a la seva destrucció el 1714, el present volum reuneix aspectes relacionats amb la història recent de Catalunya, que expliquen esdeveniments que l'autor analitza en la seva doble condició d'historiador i de protagonista de primera fi la de la Transició; primer, com a parlamentari de la legislatura constitucional i, després, com a membre de la Comissió dels Vint que va redactar l'Estatut d'Autonomia de Catalunya del 1979.
Aquest segon volum de l'obra del professor Sobrequés incorpora, a més a més, en el capítol xiii, l'edició d'una vintena de cartes inèdites dels anys cinquanta de la correspondència entre Santiago Sobrequés i Vidal i Jaume Vicens i Vives, trobades amb posterioritat a l'edició de l'epistolari entre ambdós historiadors catalans.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias