Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

BIOGRAFIAS LITERARIAS
GAZIEL-JOSEP M. CRUZET (I L'EDITORIAL SELECTA)
GAZIEL-JOSEP M. CRUZET (I L'EDITORIAL SELECTA). CORRESPONDÈNCIA (1951-1964)
2014
473
RÚSTICA
978-84-9883-655-4
CATALA

sinopsis

En plena postguerra, la represa del contacte amb el públic lector d'Agustí Calvet, Gaziel (1887-1964), que vivia un rigorós exili interior, és indestriable dels vincles establerts amb l'editorial Selecta a través de Josep M. Cruzet, que acaba esdevenint, a més a més, un veritable amic. Gaziel troba a la Selecta l'interès, la sensibilitat i el caliu que li permetran donar a conèixer el gruix de la seva obra de creació i erigir-se, així, amb Josep Pla, en l'escriptor més llegit del catàleg.
Quan el 1946 Josep M. Cruzet (1903-1962) funda l'Editorial Selecta, ja duia al cap tota una estratègia per encarar aquell context tan advers: sacrifici personal, diplomàcia, possibilisme i dosis massives de tenacitat. Convertit en l'editor en català més important del seu temps, va desplegar una tasca animada per un doble propòsit: ordenar el cànon literari i reconstruir un nucli estable de lectors en la nostra llengua. La incorporació de Gaziel al seu catàleg no és pas el menor dels seus mèrits.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias