Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

LENGUA CATALANA
GRAMÀTICA DEL CATALÀ ROSSELLONÈS
GRAMÀTICA DEL CATALÀ ROSSELLONÈS
2016
200
RÚSTICA
978-84-9883-833-6
CATALA

sinopsis

El rossellonès és el dialecte del català que es parla a quatre comarques de la Catalunya del Nord: el Rosselló, el Conflent, el Vallespir i el Capcir. La Gramàtica del català rossellonès presenta una descripció de tots els trets fonètics, fonològics, morfològics i sintàctics específics d’aquest dialecte. Moltes de les dades incloses al llibre no s’havien descrit mai abans i són, per tant, un testimoni imprescindible per conèixer el dialecte, ara que es troba en l’estadi final. El llibre també inclou una introducció amb una presentació de la situació sociolingüística que ajuda a entendre com s’ha arribat a aquest punt.
Finalment, es presenta una innovació en la normativa, ja que es proposen formes basades en solucions pròpies, com ara la negació amb pas postverbal o l’ús de determinat vocabulari específic, com ara fora ‘només’.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias