Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

LENGUA CATALANA
GRAMÀTICA HISTÒRICA DE LA LLENGUA
GRAMÀTICA HISTÒRICA DE LA LLENGUA
2016
728
RÚSTICA
978-84-9883-821-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Els objectius principals d'aquesta obra han estat recollir i integrar les aportacions més significatives en la matèria tant de caràcter concret com metodològic a partir de les gramàtiques històriques, avui ja clàssiques, de F. de B. Moll i d'A. M. Badia i Margarit, però tenint en compte sobretot els treballas més significatius posteriors, com els de Joan Coromines i els de Joseph Gulsoy, a més de les publicacions dels autors mateixos.

Aquesta gramàtica és, en bona mesura, fruit de l'aglutinació de treballs personals dels autors i està estructurada en quatre parts: I. Fonètica. II. Morfologia nominal. III. Morfologia verbal i IV. Sintaxi. La part dedicada a la sintaxi, que presenta una estructura diferenciada d'acord amb les característiques específiques d'aquest camp, suposa una novetat, ja que les gramàtiques històriques de les llengües romàniques generalment no inclouen la sintaxi de l'oració composta.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias