Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

GUIAS DE RESTAURANTES Y RUTAS GASTRONOMICAS
GUIA DE RESTAURANTS I HOTELS DE CATALUNYA 2015
GUIA DE RESTAURANTS I HOTELS DE CATALUNYA 2015
2015
360
CARTONÉ
978-84-943238-4-3
CASTELLANO

sinopsis

Nova edició —la vint-i-tresena— de la Guia Elecció Gourmand, la corresponent a l’any 2015. Des de l’any 1992 aquesta guia es publica anualment sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú. La guia continua tenint el mateix objectiu: esdevenir un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias