Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

objetos

ficha técnica

GUIAS DE RESTAURANTES Y RUTAS GASTRONOMICAS
GUIA GOURMAND 2012 (ESP)
GUIA GOURMAND 2012 (ESP). GUIA DE RESTAURANTES Y HOTELES DE CATALUNYA. ANDORRA Y OTROS LUGARES DE INTERES
2011
344
CARTONÉ
978-84-15248-50-7
CASTELLANO
 

Encuéntralo también:

sinopsis

Ja tenim una nova edició —la vintena— de la Guia Elecció Gourmand, la corresponent a l’any 2011. Des de l’any 1992 aquesta guia es publica anualment sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú. La guia continua tenint el mateix objectiu: esdevenir un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar. I des de l’edició de 1997 s’inclou també una selecció acurada de restaurants i hotels d’altres llocs d’interès gastronòmic i turístic de la resta d’Espanya i de les zones més turístiques de França, Mònaco i Alemanya. Aquest volum aporta informació d’establiments que interessen al gourmand. Els restaurants s’han puntuat sobre 10 després de fer-ne la corresponent visita, i tenint en compte les qualificacions i puntuacions que els atorguen les guies més prestigioses, així com les opinions que ens remeten els lectors. La guia està estructurada seguint el criteri alfabètic, i hi tenen preferència, en el cas dels restaurants i dels hotels, les puntuacions més altes i les categories dels respectius establiments seleccionats. En cada edició la Guia Gourmand atorga una distinció en reconeixement a la tasca d’un restaurant i un establiment hoteler; són el Restaurant de l’any i l’Hotel de l’any.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias