Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

MICOLOGIA
GUIA PRÀCTICA DELS BOLETS DE CATALUNYA
GUIA PRÀCTICA DELS BOLETS DE CATALUNYA. EL LLIBRE AMB TOTS ELS INGREDIENTS PER CONÈIXER, TROBAR I CUINAR ELS BOLETS CATA
2015
220
RÚSTICA
978-84-664-1989-5
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

L'autor de referència del món dels bolets, Ramon Pascual, ens presenta una guia clàssica dels bolets de Catalunya per al gran públic amb dos trets diferencials respecte a les guies ja existents: d'una banda, una introducció amena i entretinguda en forma d'entrevista, i de l'altra, una presentació de cada bolet de manera molt gràfica, a tot color i amb una fitxa tècnica clara i directa, a més de receptes de cuina. Una guia útil i pràctica per a tots aquells que volen conèixer (o reconèixer) quins bolets es poden menjar.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias