Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

BOTANICA
INICIACIÓ A LA BOTÀNICA
INICIACIÓ A LA BOTÀNICA
2015
336
BOLSILLO
978-84-475-4202-4
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriu
els processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. L'obra, que ofereix informació enciclopèdica i sistemàtica,
contribuí a fixar la terminologia científica en aquest àmbit. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d'éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l'estructura i les propietats de la cèl·lula, i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s'actualitzen els temes incorporats en la segona i s'hi afegeix un bon nombre d'il·lustracions.
Adreçada tant als estudiants de biologia, farmàcia, ciènciesambientals i enginyeria agrícola i forestal com a qualsevol persona interessada en la botànica, aquesta obra de referència és una eina indispensable per accedir al coneixement dels vegetals i a la terminologia amb què es descriuen i s'expliquen.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias