Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

EST. LIT. CATALANA: AUTORES / OBRAS
JOAN FUSTER, LLIBRE A LLIBRE
JOAN FUSTER, LLIBRE A LLIBRE. DICCIONARI BIBLIOGRÀFIC
2015
186
BOLSILLO
978-84-370-9653-7
CATALA

sinopsis

Tot i les nombroses i valuoses aportacions que s'han fet, des de diversos àmbits d'estudi, sobre la literatura de Joan Fuster, no disposàvem encara d'una guia de lectura que efectuara un reocrregut, llibre a llibre, pel conjunt de la seua obra publicada. És des d'aquesta orientació que s'ha concebut el present volum, com un diccionari bibliogràfic que, partint de la realitat i les perspectives del present, explora el món literari d'un escriptor tan complex i podlièdric amb el propòsit doble d'acostar-lo a un públic ampli i d'oferir al lector especializat reflexions i dades d'interés.
Més de vint anys després de la seua mort, i amb més de seixanta llibres edidats entre 1948 i 1991, l'obra de l'escriptor de Sueca continua sent un refrent insubstituïble de la literatura catalana del segle XX i una lectura altament incitant per la lucidesa de les seues reflexions, la diversitat temàtica i formal dels seus papers i la capacitat de condensació conceptual sel seu estil, brillant i alhora concís. Tot plegat, una aventura intel·lectual que no deixarà indiferents les noves generacions de lectors.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias