Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

EST. LIT. CATALANA: AUTORES / OBRAS
LA CABALA I ESPRIU. UNA POETICA DE LA LLUM
LA CABALA I ESPRIU. UNA POETICA DE LA LLUM
2014
572
TELA
978-84-939572-4-7
CASTELLANO
añadir a favoritos

sinopsis

Després de trenta llargs anys d’estudi, La Càbala i Espriu. Una poètica de la llum de Rosa Delor, un assaig sovint més proper a les novel·les policíaques que no als postulats acadèmics, ha posat sota els focus un Espriu secret i esdevé, sens dubte, el far més potent sobre l’obra d’un escriptor del segle XX.

«El racionalista Espriu va trobar en la Càbala –afegeix Delor– la guia espiritual que li permetia explorar un sentiment religiós que l’inquietava: “L’enyor de Déu ocult al cau del sentiment.”» Espriu sentia l’enyorança d’un Déu personal i la Càbala li proporcionava un sistema místic i alhora racional per ordenar un món caòtic. Des del Renaixement, la Càbala ha estat present com a fil conductor dels intents que el progrés ha fet per reconduir la religió del poder cap a una espiritualitat laica i universal que uneixi els homes de diverses cultures en un mateix ideal ètic de millora social: la restauració d’un món més just i lliure basat en l’educació espiritual i la ciència.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias