Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

ENSAYO ANTROPOLOGIA
LA CASA PAIRAL
LA CASA PAIRAL. LES ESTANCES, EL FOC, L'AIGUA I ELS REMEIS
2014
102
RÚSTICA
978-84-92811-64-9
CASTELLANO
añadir a favoritos

sinopsis

El món camperol, en el decurs de la seva història, ha anat configurant tot un seguit de formes de viure, creences, costums i rtuals a l'entorn d'un seguit d'elements com ara l'aigua, la terra el sol, la lluna, el foc, el vent, els arbres i el conreu de la terra, així com la convivència amb el bestiar i el respecte a tot el seu entorn.
En la societat rural, la terra era una realitat omnipresent en tots els afers diarias, un element que donava força ic aràcter, com a font de vida, com a patrimoni, com a demarcació, com a itinerari i com a paisatge.
D'aquesta estimació i aferrament a la terra en va sorgir un gran respecte per aquesta, la casa i la família, a les seves arrels, als seus avantpassats i a una cultura, i una fidelitat a una manera de pensar, a una manera de fer i a una manera de treballar i organitzar-se.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias