Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CLEMENTINA D'ALCANAR A LA CUINA
LA CLEMENTINA D'ALCANAR A LA CUINA
AA.VV
2014
72
CARTONÉ
978-84-15896-24-1
CATALA

sinopsis

Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora és un refresc, dolç i àcid, molt aromàtic, i a sobre presentat sota un embolcall de fina cel·lulosa que provoca un efecte d'explosió a la boca? I, a més a més, és del tot natural i beneficiós per a l'organisme.
Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d'arrel tradicional fins a les creacions més agosarades de la cuina d'autor. Amb la carn, amb el peix, a les postres... els cítrics i, per descomptat, la clementina sempre ha estat un aliat perfecte del cuiner de casa nostra.
Amb La clementina d'Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics -taronges i clementines, principalment- ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d'aquesta vila en terra de cruïlla, fins constituir, tal com descriu el geògraf Pau Vila, una mostra més que evident del caràcter del pagès canareu i de la seva saviesa a l'hora de fer fruitar les pedres.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias