"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CLEMENTINA D'ALCANAR A LA CUINA
LA CLEMENTINA D'ALCANAR A LA CUINA
AA.VV
2014
72
CARTONÉ
978-84-15896-24-1
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora és un refresc, dolç i àcid, molt aromàtic, i a sobre presentat sota un embolcall de fina cel·lulosa que provoca un efecte d'explosió a la boca? I, a més a més, és del tot natural i beneficiós per a l'organisme.
Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d'arrel tradicional fins a les creacions més agosarades de la cuina d'autor. Amb la carn, amb el peix, a les postres... els cítrics i, per descomptat, la clementina sempre ha estat un aliat perfecte del cuiner de casa nostra.
Amb La clementina d'Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics -taronges i clementines, principalment- ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d'aquesta vila en terra de cruïlla, fins constituir, tal com descriu el geògraf Pau Vila, una mostra més que evident del caràcter del pagès canareu i de la seva saviesa a l'hora de fer fruitar les pedres.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias