"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CUINA DE LA CARXOFA
LA CUINA DE LA CARXOFA
2017
180
RÚSTICA
978-84-17188-10-8
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana.

Aquest llibre és el cant d'amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias